.

4 May 2012

Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme ( Scroll Box Widget )


Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme ( Scroll Box Widget )

Blogger blogunuzda kullandığınız eklentiler blogunuzda çokmu yer kaplıyor ? Bu eklentimizle , blogger blogunuzda kullandığınız eklentinizi kaydırma çubuğu olan bir kutu içine alabileceksiniz..

Böylelikle , Uzayıp giden eklentileriniz fazla yer kaplamayacak..

Üstelik bunu yapmak çok basit hemen anlatıma geçelim..
<div style="width:200px;height:350px;overflow:auto; ">

Buraya eklediğiniz eklentinin kodları gelicek

</div>
Yukarıdaki kod içinde kırmızı ile yazılmış olan yazı yerine , siz blogunuzda kullanmak istediğiniz eklentinin kodlarını yazacaksınız..Mavi ile işaretlenmiş olan rakamlardan, eklentinin genişlik ve yükseklik ayarlarını yapacaksınız..örnek olarak , sidebar kısmınız 200px genişliğinde ise 200px değeri vermeniz uygundur..uzunluk değerini eklentinize göre düzenlersiniz..


<<< Bu Yazı için Arama Sonuçları  >>>

Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme , Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme ( Scroll Box Widget ) , Kaydırma Çubuğu Ekleme , Blogger Kaydırma Çubuğu Ekleme , Kaydırma Çubuğu Eklentisi , Kaydırma Çubuğu Widget , Scroll Blogger


Eklentileri.blogspot.com Hakkında.


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam ben bu oyun sitesinde birşeyle karşılaştım ama blogger için yapılırmı bilmiyorum. resmin üzerine gelince saydam bir eklenti çıkıyor. bu eklenti blogger için uygulanabilirse en kısa sürede lütfen paylaşın.


http://www.freedoggamesonline.com/

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

css ile mümkün gözüküyor , pazartesi yada salı günü paylaşırım takip edin..

Adsız dedi ki...

Admin benim sidebar ile ilgili bir isteğim olacak yazının üzerine gelince arka plan ve yazının rengi değişecek şekilde bir sidebar eklentisine ihtayıcım var.paylaşırsan çok iyi olur.

Adsız dedi ki...

Selam Kardes Blog Duzenlemeye yardimci Olur musun Teamwiever

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

@Ferhat Nas

Yorum panelinin üstünde yazdığı gibi, konu harici sorularınızı eklentileri.blogspot@gmail.com adresinden sorunuz lütfen..

Jamais VU dedi ki...

"Buraya eklediğiniz eklentinin kodları gelicek"
Benim derdimde bu abi o eklentinin kodunu nerden bilecem biraz açabilirmisin Rica etsem acil...

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

@Jamais VU

Şu çekilde açıklayım , örneğin son yorumlara kaydırma çubuğu eklemek istiyorsunuz , blogunuza eklediğiniz yada ekleyeceğiniz son yorumlar kodlarını o alana yazıyorsunuz..yada herhangi bi eklentinin koduda olabilir..

Ahmet dedi ki...

Like

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.