.

21 Nis 2012

Blogger Blogunuz Daha Hızlı Açılsın



Blogger Blogunuz Daha Hızlı Açılsın

Öncelikle bu yazımız bir eklenti değildir , Sadece blogger blogunuzun daha hızlı açılması için ipuçları içerir..

<< Resim >>
Blogger bloglarınızda , yazı içlerinde onlarca resim kullanmayın , mümkünse tek resim her zaman açılış hızı açısından önemlidir..Blogunuza eklediğiniz resimlerin boyutu büyük olmasın , büyük boyutlu resimler sayfanın yüklenme süresini geciktirir..

<< Eklenti >> 
Blogger bloglarımızda kullandığımız eklentiler vazgeçilmez , olmazsa olmazlardandır..Blogunuzda Gereksiz eklentilerden kaçının , mümkünse , hareketli çok fazla eklenti kullanmayın , örneğin ; flash obje içeren eklentiler blogunuzun açılış hızına etki eder..

<< Javascript >> 
Blogger blogumuzda , Hıza etki eden bir faktörde javascript dosyalarıdır , Bazen kullandığınız temanın içinde zaten varlardır, bazende kullandığınız eklentilerde de yer alırlar , bu javascript dosyaları başka kaynaklarda yüklü olduklarından , Blogger açılırken , kendi barındıkları sunuculara bağlanıp blogunuzun açılışını yavaşlatabilirler..

Sonuç olarak , blogger blogunuzun daha hızlı açılmasını istiyorsanız , yazılarınıza onlarca resim eklemeyiniz, ve gereksiz eklentilerden kaçınınız..


<<< Bu Yazı için Arama Sonuçları  >>>

Blogger Blogunuz Daha Hızlı Açılsın , Blogger  Daha Hızlı Açılsın , Blogger Hzılandırma , Blogger Sayfam Nasıl Hızlı Açılır , Blogum Yavaş Açılıyor , Blogger Hızlandırma teknikleri , Blogunuz Daha Hızlı Açılsın


Eklentileri.blogspot.com Hakkında.


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

4 yorum:

ilk 45 dakika dedi ki...

Güzel bilgiler.. Teşekkürler..

Adsız dedi ki...

yorum yazma kutucuğunun üstündeki resimi nasıl eklicez

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

@Adsız

sorunuzun yeri burası değil ama yinede aşağıdaki konuya bir göz atın...

http://eklentileri.blogspot.com/2012/03/yorum-gonder-yazs-yerine-resim-eklemek.html

Melisa Demirel dedi ki...

Teşekkürler.
Javascript eklentiyi kaldırınca blogumun açılışı epey bir hızlandı :)

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.