.

25 Mar 2012

Popüler Yayınlar Hareketli Zoom Efekti Eklentisi


Popüler Yayınlar Hareketli Zoom Efekti Eklentisi

Bblogger blogunuzda bulunan popüler yayınlar eklentinizi biraz daha canlandırmak istermisiniz ?

Bu eklentimizde , ziyaretçileriniz popüler yayınlarda bulunan resimlerin üzerine fare ile geldiğinde , resimler hareketlik kazanarak büyük hal alır..

Oldukça güzel bir eklenti olduğunu düşündüğümüz Popüler Yayınlar Hareketli Zoom Efekti Eklentisini blogger blogunuza eklemek için aşağıdaki adımları uygulayınız..
]]></b:skin>
Yukarıdaki kodu bulun ve hemen altına aşağıdaki kodları ekleyiniz..
<style type='text/css'>
.PopularPosts ul li {background: none repeat scroll 0 0 transparent;float: left;list-style: none outside none;margin: 5px !important;padding: 0 !important;}
.PopularPosts ul li img {padding:0;-moz-border-radius: 5px;-webkit-border-radius: 5px;border-radius: 5px;-webkit-transition: all 0.3s ease;-moz-transition: all 0.3s ease;transition: all 0.3s ease;border: 2px solid #CCC;height: 80px;width: 80px;}
.PopularPosts ul li img:hover {border:2px solid #BBB;-moz-transform: scale(1.6) rotate(-1090deg) ;-webkit-transform: scale(1.6) rotate(-1090deg) ;-o-transform: scale(1.6) rotate(-1090deg) ;-ms-transform: scale(1.6) rotate(-1090deg) ;transform: scale(1.6) rotate(-1090deg) ;}
</style>
Yukarıdaki kodu eklediyseniz eklentimiz hazırdır , unutmadan not olarak , eklentinin çalışması için, blogunuzda popüler yayınları eklemiş olmanız gerekmektedir..popüler yayınları yerleşim/gadget ekle/popüler yayınlar sekmesinden ekleyebilirsiniz..Demo için TIKLAYIN....Açılan sayfadaki popüler yayınlar eklentisi üzerinde çalışma şeklini görebilirsiniz.

Eklentileri.blogspot.com Hakkında.


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende popüler yayınlarda küçük resimleri gösteri işaretlediğim halde resimler görünmüyor. bunu eklim belki görünür dedim ama yine resimler görünmüyor. acaba temadanmı diye aynı temayı farklı bloga yükleyip denedim onda görünüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

Blog linkinizi yazarsanız bi inceleyelim..

Adsız dedi ki...

http://program-lar.blogspot.com/

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

]]>< /b:skin> kodunu bulun ( ararken /b'den önceki boşluğu silin)

hemen üstüne

#PopularPosts1 img { width:60px; height:60px; padding-left:17px; padding-right:10px;}

kodlarını ekleyin birde öyle deneyelim..

Adsız dedi ki...

Yok olmadı ama sorun değil böylede hoşuma gitmeye başladı :) Teşekkürler ilginiz için.

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

Muhtemelen , eklediğiniz bir eklenti , javascript dosyası , yada eklediğiniz kodlarla çakışan bir sorun var , şablon kısmından tam şablonu indirip , upload ederseniz ve linki , eklentileri.blogspot@gmail.com adresinize gönderirseniz , şablondaki sorunu çözüp düzeltebilirim , bu şekilde kullanmak isterseniz karar sizin , reca ederiz , iyi günler.

Unknown dedi ki...

Valla ben bunuda yaptım, bloga hareket geldi. Teşekkürler.

Forumcocuk40 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Forumcocuk40 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Mobil Dünyam dedi ki...

on numara eklenti ellerinize sağlık. Ama ben de popüler yayınların konu başlıkları mavi oldu rengini nasıl değiştiririz.

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

@Caramba CARAMBİTA

Blogger Link renkleriniz mavi olduğundan otomatik mavi olmuştur, blogdan bloga farklılık gösterebilir.

Unknown dedi ki...

Mükemmel Boyutu En Basta bvuyuk Gozuktu ama Onuda ayarladım :)

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.