.

28 Şub 2012

Blogunuz için Sağ tık ve metin seçme engeli


Blogunuz için hem sağ tıklama engeli hemde blogunuz içinde her hangi bir metnin kopyalanmasını engellemek istermisiniz ?

Bu eklenti sayesinde , sitenize girenler sağ tık yapamayacak , sitenizdeki metinleride kopyalayamayacaklar..sitenizdeki içeriği almak isteyen yada çalmak isteyen istenmeyen kullanıcılara özel yapılmış bu uygulama işinize yarayabilir..

Sizde Blogunuz için metin kopyalama ve sağ tıklama engeli isterseniz aşağıdaki bloguma ekle butonuna basmanız ve blogunuza eklemeniz yeterli..

Eklentileri.blogspot.com Hakkında.


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

7 yorum:

ilk 45 dakika dedi ki...

çok güzel bi eklenti bloggerları koruma amaçlı(copy+paste engelleme) benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı bilgi teşekkürler..

http://ilk45dakika.blogspot.com

Toplumsal Afet dedi ki...

yukarı aşagı inilmesini engelliyor :)

Eklentileri.Blogspot dedi ki...

@PETRİUM PETSHOP

Eklenti sorunsuz çalışmakta , http://eklentilrideneme6.blogspot.com/ bu adresten demosuna bakabilrisiniz, aşağı yukaru inilmesinde bir sıkıntı göremedim..

Unknown dedi ki...

Yukarı aşağı inmesi engellenmese keşke..?Yok mu bir yolu acaba?

BipoMan dedi ki...

Hocam fare ile veya yön tuşları ile sitenin sayfasını yukarı aşağı indirebilioz ama yandaki aşaı yukarı indirme çubuğu çalışmıyor scrolball mı ne var ya o işte bu durumda ziyaretçileri soğutabilir :(

BipoMan dedi ki...

Arama kısmınıda bozmuş benimkindede bozmuştu sizinkinde de öle admınım :(

Adsız dedi ki...

kusurabakmayin ama hirsiz heryerden girer. cok kez basima geldi. artik ozgun icerik yerine scriplerle ugrasiyorum. kisaca birisi iceriginizi engellediginiz taktirdede ctrl u yaparak bir bir kopyalayabilir :(

realhits.site88.net sosyal begendirme ve hit takasi siteside benim sitem

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.